Oletko luomassa ensimmäistä huoltajatunnusta Siilinjärven peruskoulun Wilmaan?

Huoltajatunnuksen tekemiseen tarvitset avainkoodin, jonka saat lapsesi koululta. Sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite.

Wilma-tunnus on tarkoitettu vain lapsen virallisen huoltajan käyttöön, jolle myös avainkoodi luovutetaan. Huoltajatunnus on henkilökohtainen, jolloin molemmilla huoltajilla on omat tunnukset.

Tunnuksen luominen aloitetaan osoitteessa https://siilinjarvi.inschool.fi/connect antamalla sähköpostiosoite, johon tunnus yhdistetään. Annettuun sähköpostiosoitteeseen tulee varmistusviesti, jossa olevasta linkistä jatketaan tunnuksen tekoa. Wilma ohjaa tunnuksen teossa vaihe vaiheelta.

Tunnuksen luomisen jälkeen sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksenasi. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, voit vaihtaa sen itse Wilman ilmoitusasetuksissa tai ilmoittaa muutoksen koulutoimistoon puh. 044 740 1306.

Huomioithan myös, että Wilma ei automaattisesti lähetä huoltajalle ilmoitusta uusista viesteistä ja tiedotteista, jotka koulu on lisännyt Wilmaan. Ilmoituksia saadaksesi, käy täydentämässä ilmoitusasetuksesi kuntoon.

Lisätietoja saat koulutoimistosta, lapsesi koululta ja kunnan nettisivuilta https://www.siilinjarvi.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/wilma/.